Welkom bij Foresta Koffie, dé partner voor het verzorgen van koffie op beurzen! Wij begrijpen dat uw bedrijf zich volledig wilt concentreren op het succes van de beursdeelname, zonder zich zorgen te maken over de koffievoorziening. Daarom staan wij voor u klaar om u volledig te ontzorgen.

Met Foresta Koffie kunt u rekenen op een complete service: wij leveren hoogwaardige koffiemachines, installeren deze op locatie en zorgen ervoor dat uw stand van heerlijke koffie wordt voorzien gedurende de hele beurs. Na afloop halen wij de machines ook weer op, zodat u zich nergens druk om hoeft te maken.

Kies voor gemak en kwaliteit met Foresta Koffie. Neem vandaag nog contact met ons op om uw koffievoorziening voor de volgende beurs te regelen!

  1. Hoogwaardige koffiemachines: Wij leveren koffiemachines die perfect passen bij uw behoeften en de verwachtingen van uw gasten overtreffen.
  2. Installatie op locatie: Ons team zorgt voor een vlekkeloze installatie van de koffiemachines op uw stand.
  3. Koffievoorziening tijdens de beurs: Geniet van heerlijke koffie gedurende de hele beursperiode. Goede koffie zorgt voor een betere business.
  4. Ophalen na afloop: Na afloop van de beurs halen wij de koffiemachines weer op.

BESTEL DIRECT IN ONZE

WEBSHOP